JOANNA Pawliczuk

Maleri, grafikk, mixed media

Joanna Pawliczuk

Om

Joanna er en profesjonell kunstner som jobber med forskjellige typer visuell kunst. Joanna studerte kunst i Polen ved Academy of Fine Arts i Katowice i 5 år. Hun jobber med maleri, fotografi, design, tegning og hun illustrerer bøker.

I noen år drev Joanna sitt eget firma hvor hun lagde bøker, tidsskrifter, reklame og ulike prosjekt til nettsider. Joanna har presentert kunsten sin mange steder i Europa, og organisert kunst workshops og kunst begivenheter i Europa.

Joanna er inspirert av Norges unike og ville natur. Hun har vandra mykje rundt i vår vakre fjellheim og ble fascinert av farger og struktur i det råe landskapet. Kunsten viser hennes tolkning av sunnmørsnaturen. Hun maler abstrakte bilder som gir rom for tolkning og fantasi. Hun går tett på sine motiv med et poetisk blikk på naturen. Maleriene er i store format og teknikken har Joanna utviklet selv og er innenfor sjangeren mixed media.

Joanna arbeider innenfor ulike felt av kunst og hun har hatt en rekke separatutstillinger og deltatt  på flere kollektivutstillinger i forskjellige steder i Europa.

 

Lokasjon

Ura, Fosnavåg, Sunnmøre, Norge

}

Åpningstider

Torsdag kl. 16-18

Lørdag kl. 11-14

E-post

kunstmaskina@gmail.com